Episode 33

Geir-Arne Strand (Gersa) - Fra Mr. sofapute-trommeslager til Mr. Afterski

Published on: 7th December, 2022

Om ukens gjest:

Geir-Arne Strand, Gersa eller Mr. Afterski, kjært barn har som kjent mange navn har vært DJ i en mannsalder og i likhet med mange andre så har han forsøkt å legge opp, men ikke kommet helt i mål. For du har så utvilsomt ikke lagt opp når du blir valgt ut til å spille i Oktoberfest teltet til venn av podkasten Heine Strømme på Youngstorget.

Geir Arne har spesialisert seg på Afterski ig allsang med høy intensitet og har i en årrekke spilt i den norske fjellheimen.

Han har sett og opplevd det meste inkludert en brudevals oppå langbordet på puben han var resident-DJ på Laaven.

I episoden snakker vi om viktigheten av gode kollegaer, hva som gjør en god afterski-låt og ikke minst hvordan han og makkeren Ingrid (Saksepott) jobber når de setter sammen sine sett med DJ + Sax.

Gersa i Sosiale medier:

Instagram

Mixcloud

DJ Gersa & Saksepott på Facebook

Øvrige linker:

Geir Arnes Afterskiliste på Spotify

Platekusk-episoden med Roger Eggesvik

Platekusk-episoden med DJ Prince (Piffi Hunters)

Om podkasten:

Platekusk - podkasten om norske DJs ledes og produseres av Ronny Bergersen som selv er en mye brukt DJ på nattklubber, barer, eventer og bryllup. I denne podkasten snakker han med kollegaer om alt fra musikk og teknikk til erfaringer positive, så vel som negative.

Platekusk i Sosiale medier:

Instagram: @platekuskpod

Facebook: @platekuskpod

E-post: hei@platekuskpod.no

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
Der musikk, tech og lidenskap møtes. Bli med oss hver torsdag for en ny dose av nerdeprat om DJing.
Platekusk er den ultimate podkasten for alle som er eller har vært DJs. Med godt over 100 spillejobber i året hver seg og bookinger hver helg, er vertene Ronny Bergersen og Roger Eggesvik godt etablerte DJs selv. De deler mer enn villig av sine erfaringer og kunnskaper med deg, enten du er en erfaren DJ eller en nykommer i bransjen.

Dessuten vil det månedlig bli en intervjuepisode hvor enda en interessant DJ lar deg få et innblikk i hvordan han/hun jobber.

Ronny og Roger er selvutnevnte nerder og er stolte av det. De holder seg alltid oppdatert på de siste nyhetene innen software, miksere, decks og annet utstyr som er relevant for DJ-er. Dette gjør at du kan få nyttig og oppdatert informasjon rett i øret, uten å måtte bruke tid på å lete etter det selv om du ikke føler for den slags.

Musikk er selvsagt en viktig del av podkasten, og her kan du hente gode tips og inspirasjon til å oppdatere din musikkdatabase. Ronny og Roger deler sine favorittlåter og nye oppdagelser, og diskuterer også trender og utvikling i musikkverdenen innenfor sitt fagfelt som er Open Format.
En av de beste delene med podkasten er at du kan sende inn spørsmål til Ronny og Roger på e-postadressen platekusk@gmail.com. De svarer gjerne på alt du lurer på, og du kan også være anonym om du ønsker det. Med dette som en del av formatet, blir podkasten både lærerik og personlig og du kan være med å forme den podden du måtte ønske deg.

Uansett om du er en etablert DJ eller bare har en lidenskap for musikk og DJ-ing, vil du finne mye nyttig og interessant informasjon i denne podkasten. Bli med på reisen med Platekusk og oppdater deg på alt som skjer i DJ-verdenen hver torsdag.

Podkasten produseres av Titan Event AS
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.