Episode 19

Heine Strømme (DJ Moodswing) - Hele norges festminister

Published on: 4th May, 2022

Strandfest, oktoberfest, Hed Kandi-fest og fyllefest. Det har vært mye fest i livet til ukens gjest Heine Strømme.

Bli med i kulissene under etableringen av det som på få år be Europas største strandfest, hvor mer eller mindre alle store DJs har vært innom. Og hva er egentlig den ultimate miksen av musikk på en skikkelig oktoberfest, Heine har svaret.

Også var det spillejobbene da, det har blitt mange av de også, flere av de under helt midt på treet omstendigheter.

Og der hvor det for mange hadde vært fristende å bli gammel og feit hviler ikke Heine på sine laubær. Det blir oktoberfest i 2022 også og ikke minst kanskje hans nyeste baby Sommerbris omsider får kommet seg på beina etter å ha blitt utsatt gang på gang som følge av pandemi. Festivalen som finner sted der hvor Quart i sin tid ble arrangert i Kristiansand frister med Dagny, Viktor Leksell, Hellbillies, Klovner i Kamp og selvfølgelig Scooter for å nevne noen.

Bare å kjøpe billett med det samme, han bygde opp Palmesus uten ressurser, denne gangen er utgangspunktet et annet og det er bare å bli med på reisen. Les mer om Sommerbris og kjøp billetter her: https://www.sommerbris.com/

Og når du er på sørlandet, husk hva Scooter sa: "Respect to the man in the ice cream van"

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
Der musikk, tech og lidenskap møtes. Bli med oss hver torsdag for en ny dose av nerdeprat om DJing.
Platekusk er den ultimate podkasten for alle som er eller har vært DJs. Med godt over 100 spillejobber i året hver seg og bookinger hver helg, er vertene Ronny Bergersen og Roger Eggesvik godt etablerte DJs selv. De deler mer enn villig av sine erfaringer og kunnskaper med deg, enten du er en erfaren DJ eller en nykommer i bransjen.

Dessuten vil det månedlig bli en intervjuepisode hvor enda en interessant DJ lar deg få et innblikk i hvordan han/hun jobber.

Ronny og Roger er selvutnevnte nerder og er stolte av det. De holder seg alltid oppdatert på de siste nyhetene innen software, miksere, decks og annet utstyr som er relevant for DJ-er. Dette gjør at du kan få nyttig og oppdatert informasjon rett i øret, uten å måtte bruke tid på å lete etter det selv om du ikke føler for den slags.

Musikk er selvsagt en viktig del av podkasten, og her kan du hente gode tips og inspirasjon til å oppdatere din musikkdatabase. Ronny og Roger deler sine favorittlåter og nye oppdagelser, og diskuterer også trender og utvikling i musikkverdenen innenfor sitt fagfelt som er Open Format.
En av de beste delene med podkasten er at du kan sende inn spørsmål til Ronny og Roger på e-postadressen platekusk@gmail.com. De svarer gjerne på alt du lurer på, og du kan også være anonym om du ønsker det. Med dette som en del av formatet, blir podkasten både lærerik og personlig og du kan være med å forme den podden du måtte ønske deg.

Uansett om du er en etablert DJ eller bare har en lidenskap for musikk og DJ-ing, vil du finne mye nyttig og interessant informasjon i denne podkasten. Bli med på reisen med Platekusk og oppdater deg på alt som skjer i DJ-verdenen hver torsdag.

Podkasten produseres av Titan Event AS
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.