Episode 15

Ole José Norum (Jesus Loves Electro) - Spiller festivaler verden rundt back 2 back med Gud

Published on: 9th March, 2022

For mange DJs er nok musikk som religion å regne. Denne ukens gjest kombinerer de to på forbilledlig vis da han pumper ut heftige beats til tusenvis av klink edru mennesker fra gigantiske scener med påkostede produksjoner over hele verden, på arrangementer i regi av menigheter og kirker.

For de som husker propaganda-bildene som ble vist på Dagsrevyen etter Hyperstate i Oslo spektrum, da klubbmusikk og dop nærmest var smidd i hymnens lenker om man skulle tro alt man leser er det kanskje vanskelig å se for at kompromissløs EDM kan kombineres med religiøse arrangementer. Men Ole José Norum som våren 2022 er det eneste medlemmet i det som startet som et kollektiv i sin tid "Jesus Loves Electro" fant virkelig sitt kall i livet og har klart det kunststykket å kombinere tro med lidenskap for heftig klubbmusikk.

Ole José er også en generell positiv kraft i den norske DJ-bransjen med utelukkende positive holdninger og heiarop fra sidelinjen i Sosiale Medier.

Du finner mer info om Jesus Loves Electro på https://www.jesusloveselectro.com/ eller på Facebook: https://www.facebook.com/jesusloveselectro

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
Der musikk, tech og lidenskap møtes. Bli med oss hver torsdag for en ny dose av nerdeprat om DJing.
Platekusk er den ultimate podkasten for alle som er eller har vært DJs. Med godt over 100 spillejobber i året hver seg og bookinger hver helg, er vertene Ronny Bergersen og Roger Eggesvik godt etablerte DJs selv. De deler mer enn villig av sine erfaringer og kunnskaper med deg, enten du er en erfaren DJ eller en nykommer i bransjen.

Dessuten vil det månedlig bli en intervjuepisode hvor enda en interessant DJ lar deg få et innblikk i hvordan han/hun jobber.

Ronny og Roger er selvutnevnte nerder og er stolte av det. De holder seg alltid oppdatert på de siste nyhetene innen software, miksere, decks og annet utstyr som er relevant for DJ-er. Dette gjør at du kan få nyttig og oppdatert informasjon rett i øret, uten å måtte bruke tid på å lete etter det selv om du ikke føler for den slags.

Musikk er selvsagt en viktig del av podkasten, og her kan du hente gode tips og inspirasjon til å oppdatere din musikkdatabase. Ronny og Roger deler sine favorittlåter og nye oppdagelser, og diskuterer også trender og utvikling i musikkverdenen innenfor sitt fagfelt som er Open Format.
En av de beste delene med podkasten er at du kan sende inn spørsmål til Ronny og Roger på e-postadressen platekusk@gmail.com. De svarer gjerne på alt du lurer på, og du kan også være anonym om du ønsker det. Med dette som en del av formatet, blir podkasten både lærerik og personlig og du kan være med å forme den podden du måtte ønske deg.

Uansett om du er en etablert DJ eller bare har en lidenskap for musikk og DJ-ing, vil du finne mye nyttig og interessant informasjon i denne podkasten. Bli med på reisen med Platekusk og oppdater deg på alt som skjer i DJ-verdenen hver torsdag.

Podkasten produseres av Titan Event AS
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.