Episode 4

Luis Molinari - Mannen som mikset My Record Bag-skivene

Published on: 27th October, 2021

Luis Molinari begynte i Radio Oslo før Koss vant 3 OL gull på Lillehammer og har vært en del av den norske klubbscenen i en mannsalder snart. Hvordan ender man egentlig opp med å gi ut noen av landets mest populære mix compilations (My Record Bag 1 - 3) og hvorfor er toppen av DJ-lykke for Luis i mange tilfeller er synet av en solbrun kjekkas som tar på seg solbrillene på eksakt riktig tidspunkt på Akershus festning er bare noen av tingene du får svar på i denne episoden av Platekusk.

Platekusk Hall of Fame Playlist:

https://open.spotify.com/playlist/52F4fBtZS2hWlNuiiPJDeO?si=2ac7a012f58a4768

PS! Denne episoden er spilt inn før landet åpnet opp igjen og vi ble så dratt med i praten om DJ Jurgen at Luis glemte å komme med sin tredje låt i Hall of Fame. Jeg har derfor tatt meg den frihet til å legge til en låt i lista som jeg aldri hadde spilt før i sommer etter at jeg gjenoppdaget den gjennom en episode av Balcony Beats fra Phil Morse.

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
Der musikk, tech og lidenskap møtes. Bli med oss hver torsdag for en ny dose av nerdeprat om DJing.
Platekusk er den ultimate podkasten for alle som er eller har vært DJs. Med godt over 100 spillejobber i året hver seg og bookinger hver helg, er vertene Ronny Bergersen og Roger Eggesvik godt etablerte DJs selv. De deler mer enn villig av sine erfaringer og kunnskaper med deg, enten du er en erfaren DJ eller en nykommer i bransjen.

Dessuten vil det månedlig bli en intervjuepisode hvor enda en interessant DJ lar deg få et innblikk i hvordan han/hun jobber.

Ronny og Roger er selvutnevnte nerder og er stolte av det. De holder seg alltid oppdatert på de siste nyhetene innen software, miksere, decks og annet utstyr som er relevant for DJ-er. Dette gjør at du kan få nyttig og oppdatert informasjon rett i øret, uten å måtte bruke tid på å lete etter det selv om du ikke føler for den slags.

Musikk er selvsagt en viktig del av podkasten, og her kan du hente gode tips og inspirasjon til å oppdatere din musikkdatabase. Ronny og Roger deler sine favorittlåter og nye oppdagelser, og diskuterer også trender og utvikling i musikkverdenen innenfor sitt fagfelt som er Open Format.
En av de beste delene med podkasten er at du kan sende inn spørsmål til Ronny og Roger på e-postadressen platekusk@gmail.com. De svarer gjerne på alt du lurer på, og du kan også være anonym om du ønsker det. Med dette som en del av formatet, blir podkasten både lærerik og personlig og du kan være med å forme den podden du måtte ønske deg.

Uansett om du er en etablert DJ eller bare har en lidenskap for musikk og DJ-ing, vil du finne mye nyttig og interessant informasjon i denne podkasten. Bli med på reisen med Platekusk og oppdater deg på alt som skjer i DJ-verdenen hver torsdag.

Podkasten produseres av Titan Event AS
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.